9 Mayıs 2014 Cuma

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

Korsan oyunlarını seven arkadaşlarımız için hazırlanmış bir oyundur. 
Korsan Karayip Korsanları tarzındaki bu oyun Karyip denizde korsanlarla düello yapmayacağız. Gemilerini yakıp, yıkıp ve insanları öldürmeyeceğiz. Malzemelerinden çalmayacağız. Oyunda daha fazla puzzle türü bulmacaları çözmeye odaklanacağız.

Oyuna başlarken ilk önce 2 zorluk sevilerinden 1 tanesini seçmemizi istiyor. Bunlardan biri normal mod, diğeri ise expert (zor) uzman moddur. Oyun tarzlarına göre bu ikisinden birini seçebilirsiniz. Fakat oyun tek kişilik bir oyun olduğundan zor modu yani uzman'ı tercih etmenizi tavsiye etmekteyim. Oyunumuzun asıl hikayesi müzede başlıyor.

Günümüzün dünyasında her şeyi bittiği zamandan 300 yıl sonrası. 300 yıl önce bir korsanın zorla denize atılıp öldürülmesi ve 300 yıl sonra tekrar o korsanın cesedinin suların altından çıkarılması, fakat lanetlenmiş kalbi onu tekrar yaşama döndürüyor ve gizemli olaylar bu andan itibaren başlamaya başlıyor. Size bir tavsiye vereyim. Eğer İngilizce'niz gerçekten de kötüyse hib bu oyunu oynamayın derim.

Bu oyunda saklanan eşyaları fare yardımıyla bulup sol tık ile bir kere o eşyanın üstüne tıklarsak o eşyayı bulduğunuz için size puan verir. Bu puanlar sizin level atlamanızı sağlar. Oyun zaman ayarlıdır. Puanlar ve zaman çok önemlidir. Ne kadar az zamanda çok puan toplarsanız o kadar iyi level ve puan sayınız artar. Bu oyunu deneyin bence. Çok zevkli ve eğlenceli oyunu oynamak için Nightmares From The Depp: The Cursed Heart oyunun indirip oynayabilirsiniz. Bu oyun Facebook'ta da var. Orada da aynı burada ki gibi çok güzel oynayabilirsiniz.

8 Mayıs 2014 Perşembe

Battlefield 2 2142

Battlefield 2 2142
Battlefield 2’de oyuncular Amerika, Çin ve yeniden yapılanan Orta Doğu Koalisyonu de dahil olmak üzere bu 3 büyük güçten biri için savaşmayı seçiyorlar. En son teknolojideki silahlarla donanın, oyuncular her oyundaki 30’dan fazla aracın kontrolünü alarak online olarak 64 kişiye kadar oyuncu sayısına ulaşan bu en geniş PC online savaşındaki ana savaşlara katılın. Buna ek olarak, ‘’ısrarcı karakter büyümesi’’ oyunculara rütbelerini yükseltme ve en yüksek rütbe olan Generalliğe yükselebilme şansı sunuyor. Tamamen yeni oyun motoru ve fizik sistemi daha önce hiç görülmemiş gerçeklikteki savaş alanı ve görüntülerini bize sunuyor. Yeni materyal penetresi özelliği bizim için silahların imha gücünü ölçüyor, oyuncular hayatta kalabilmek için gizlenmek ile güvende olmanın arasındaki farkı çok iyi bilmelidirler.

Fireshot (CS Counter Strike Tarzı Bir Oyun)


Daha önce League of Legends yani kısacası LOL dediğimiz oyun ve tanıdığımız Oasis Games firması, muhteşem oyunlarına Fireshot'la devam ediyor. Türkiye pazarlarına ve Türk oyuncularına verdiği önemli değeri her oyunlarına Türkçe dil destekli yapan Oasis Games, bu oyunda da oyuncular Türkçe dil desteğini sunarak oyunu Türklerin anlamasını sağlanır ve daha fazla zevk alırız.

Bu oyun Counter Strike, Half Life ve FPS görünümünde olsa da yine de gelişmiş olduğnu söylemek yanlış değildir. Oyunun grafikleri ve seslendirmeleri kaliteli olsa da, her bilgisayarda çok rahatlıkta çalışacak bir cinstendir.

Oyunda bir sürü map (bölüm) vardır. Tabi bu mapların her biri için teker teker harita görevleri ve özellikleri olması lazım ve sahip. Belki de CS oyunlarının arasında en iyi şekilde sıyrılmayı bu sağlamıştır.

Oyun bizim çağımızda geçiyor ve bir sürü silah çeşitlerine de sahip. Hatta oyuna güzellik katsın diye oyunun yapımcıları oyuna 2. Dünya Savaşı'nda geçen silahları bile koymuşlar.

Crysis Demo

Crysis Demo
Yıl 2019 Dünya ya bir meteor düşüyor. Kuzey Kore Hükümeti meteorun düşdüğü adayı hemen abluka altına alıyor. Ve adayı dünyaya kapatarak meteorun tüm gizemlerini kendine saklıyor. Amerika bu durum üstüne adaya Delta Force kuvvetlerini yolluyor ve onlardan durumu Pentagon'a bildirmelerini istiyor.Kuzey Kore ve Amerika arasında tansiyon artarken birden meteor açılıyor ve içinden 2 km uzunluğunda uzay gemisi çıkıyor.Gemiden yayılan büyük bir güç adanın bir kısmını donduruyor. Ve böylece Dünya'nın istilası başlamış oluyor. Şimdi adadaki bu meteor için bir birine düşen iki ülke Dünya'nın kaderini belirlemek için güçlerini birleştiriyor... GEREKLİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
  • Windows® XP/Vista™ işletim sistemi
  • 2.8 GHz işlemci (Windows Vista™ için 3.2 GHz işlemci tavsiye edilir)
  • 1 GB RAM (Windows Vista™ için 1.5 GB RAM tavsiye edilir)
  • 256 MB DirectX® 9.0c uyumlu ekran kartı
  • DirectX® 9.0c uyumlu ses kartı
  • 12 GB boş sabit disk alanı
Download

7 Mayıs 2014 Çarşamba

CS Counter-Strike 2D 0.1.2.2

CS Counter-Strike 2D 0.1.2.2
Cs 2D Counter Strike'nin başka bir boyutudur.Adı üstünde 2 boyutludur.Kuş bakışı.Oyundaki özellikler normal cs ile ap aynıdır.Bana sorarsınız çok eğlenceli bir oyundur. Oyunda : 1.Standart(Normal Savaş) 2.DeatMatch 3.Team DeatMatch 4.Zombie 5.Construction Türünde Modlar Vardır.

Download

America's Army Special Forces 3

America's Army Special Forces 3
America's Army, tasarımındaki gerçeğe yakın öğelerle dikkat çekiyor. Oyunda savaşlarda en son kullanılan teknolojiler, savunma ve saldırı silahların yanı sıra, farklı stratejiler de yer alıyor. Amerikan Ordusu'nun 12 milyon dolar bütçe sağlayarak, bilgisayar oyun firması Ubisoft ile birlikte geliştirdiği American's Army: Rise of Soldier bilgisayar çağındaki gençlerin askerlikle tanışması için özel olarak hazırlanmış. ABD'de Kara Kuvvetleri'nde eğitim için tasarlaran özel versiyonunun yanı sıra, Deniz Kuvvetleri ve Gizli Servis için de özel sürümleri bulunuyor.

Age of MythologyAge 1.0

Age of Mythology 1.00
Microsoft tarafından yapılan Age of Mythology yılların oyunudur! Oyun tam bir savaş içerikli Strateji oyunudur. Bu oyunda çeşitli inançlar oyuna getirilmiştir. 30 gün boyunca iyi eğlenceler!

Download

Age of Empires III

Age of Empires III 1.1
Dünyada en çok oynanan strateji oyunlarından olan ve 1997'de yılın oyunu seçilen efsane oyun Age of Empires'in 3. versiyonudur.

Download

GTA Grand Theft Auto II

GTA Grand Theft Auto II
GTA Grand Theft Auto serisinin ikinci versiyonu, 1999 yılında yayınlanmıştı ve artık oyun yapımcıları tarafından ücretsiz olarak internet sitesinden indirilebilmesine imkan tanınıyor. Oyunun bu eski ve ücretsiz sürümünde multiplayer desteği de yer alıyor.

Download

Call of Duty 4: Modern Warfare Demo

Call of Duty 4: Modern Warfare Demo
Call of Duty 4: Modern Warfare, kurgusal yakın gelecekte geçen bir savaşı ki ABD, Birleşik Krallık ve Rusya’nın Rus UltraNasyonalist güçlere karşı giriştiği mücadeleyi, Rusya’daki iç savaşı ve Ortadoğu’daki küçük bir ülke Coup d'état’da meydana gelen isyanları konu edinmektedir. Oyunun teması; Orta Doğu, Azerbaycan, Rusya, ve Ukrayna gibi çoklu mekanlarda düzenlenen hikaye seyri boyunca bir ABD Deniz Kuvvetleri askeri veya bir İngiliz SAS uzmanı gibi çeşitli karekterlerin perspektifinden sunulmaktadır. Oyunun çoklu oyuncu(multiplayer) kısmında ise çeşitli oyun modları, ve oyuncunun ilerledikçe erişebileceği ilave silahları, silah ek parçaları ve kamuflaj tertiplerini içeren derece/sıralama sistemi bulunmaktadır.b Call of Duty 4 demosunda, single player modundan bir tane level bulunuyor. Tavsiye edilen sistem özellikleri şöyle: İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended RAM: XP için 1 GB; Vista için 2GB Sabit Disk: 8GB boş alan Ekran kartı: Shader Model 3.0 destekli. En az Nvidia Geforce 7800 veya ATI Radeon X1800

Download

DELTA FORCE: XTREME Demo

DELTA FORCE: XTREME Demo
3 farklı terörist grubu avlamak için görev başındasınız

Download

Mount&Blade Warband 1.158

Mount&Blade Warband 1.158
Güzel bir aksiyon RPG oyunu. Oyunda 3 meslek var kılıç ustası, tıp ve okçuluk. Hangisini seçersen ona göre yetenekleri daha çok olacak. Level atladıkça yetenek özellik puanı gelecek. Armağan Yavuz - İpek Yavuz çiftinin geliştirdiği Mount&Blade oyunu beta aşamasında ve henüz tamamlanmadı. Beta olduğu için seviye sınırı 8 level ve süre sınırı 30 gün.

Download

Age Of Empires 1

Age Of Empires 1
Yılların Strateji Oyunu Age of Empires ilk versiyonunun demosu

Call of Duty 2 Singleplayer

Call of Duty 2 Singleplayer
Muhteşem bir aksiyon oyunu... Call of Duty 2, yapımı Infinity Ward, dağıtımı Activision tarafından gerçekleştirilen FPS tarzında bir bilgisayar oyunudur. 2. Dünya Savaşını konu alır. Gerçeğe yakın efektleri ve oynana bilirliği ile dikkat çeker. Tekoyuncu modu silah antrenmanıyla başlar. Oyunda sıradan bir asker, basit silah eğitimi aldıktan sonra bir Rus olarak göreve başlar. Oyunda amaç, size verilen görevleri yerine getirmektir.

Download

Age of Empires III 1.1

Age of Empires III 1.1
Dünyada en çok oynanan strateji oyunlarından olan ve 1997'de yılın oyunu seçilen efsane oyun Age of Empires'in 3. versiyonudur.

Download