9 Mayıs 2014 Cuma

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

Korsan oyunlarını seven arkadaşlarımız için hazırlanmış bir oyundur. 
Korsan Karayip Korsanları tarzındaki bu oyun Karyip denizde korsanlarla düello yapmayacağız. Gemilerini yakıp, yıkıp ve insanları öldürmeyeceğiz. Malzemelerinden çalmayacağız. Oyunda daha fazla puzzle türü bulmacaları çözmeye odaklanacağız.

Oyuna başlarken ilk önce 2 zorluk sevilerinden 1 tanesini seçmemizi istiyor. Bunlardan biri normal mod, diğeri ise expert (zor) uzman moddur. Oyun tarzlarına göre bu ikisinden birini seçebilirsiniz. Fakat oyun tek kişilik bir oyun olduğundan zor modu yani uzman'ı tercih etmenizi tavsiye etmekteyim. Oyunumuzun asıl hikayesi müzede başlıyor.

Günümüzün dünyasında her şeyi bittiği zamandan 300 yıl sonrası. 300 yıl önce bir korsanın zorla denize atılıp öldürülmesi ve 300 yıl sonra tekrar o korsanın cesedinin suların altından çıkarılması, fakat lanetlenmiş kalbi onu tekrar yaşama döndürüyor ve gizemli olaylar bu andan itibaren başlamaya başlıyor. Size bir tavsiye vereyim. Eğer İngilizce'niz gerçekten de kötüyse hib bu oyunu oynamayın derim.

Bu oyunda saklanan eşyaları fare yardımıyla bulup sol tık ile bir kere o eşyanın üstüne tıklarsak o eşyayı bulduğunuz için size puan verir. Bu puanlar sizin level atlamanızı sağlar. Oyun zaman ayarlıdır. Puanlar ve zaman çok önemlidir. Ne kadar az zamanda çok puan toplarsanız o kadar iyi level ve puan sayınız artar. Bu oyunu deneyin bence. Çok zevkli ve eğlenceli oyunu oynamak için Nightmares From The Depp: The Cursed Heart oyunun indirip oynayabilirsiniz. Bu oyun Facebook'ta da var. Orada da aynı burada ki gibi çok güzel oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder